Vis meny

Mesta Elektro søker prosjektleder til avdeling Prosjekt Nord

Mesta Elektro er en ledende aktør innen elektroarbeider langs vei. Vi er en lønnsom, landsdekkende og fokusert elektroentreprenør som utfører de fleste oppgaver innen elektro langs vei i hele landet. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon, drift og vedlikehold av elektroteknisk utrustning i tunneler og langs vei.

Mesta Elektro omsetter årlig for ca. 375 mill. NOK og har 135 ansatte. Mesta Elektro er i stadig vekst og vil i årene framover fortsette veksten i tråd med økt fokus på sikkerhet i tunneler. Veksten vil hovedsakelig skje innen større prosjekter og prosjektlederen vil ha en sentral rolle i dette. Prosjektene er over hele landet, og stillingen knyttes til prosjekt Nord. Reiseaktivitet må påregnes. 

Kontorsted for stillingen vil være i Mo i Rana. Den ansatte vil bli en del av et godt og faglig sterkt miljø med kompetente medarbeidere. Stillingen rapporterer i linjen til prosjektsjef.  

Kontaktperson for stillingen: Tor-Einar Kristensen, tlf. 932 20 841.

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke stilling hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.
 
Sentrale oppgaver vil være:
Som prosjektleder vil du ha oppgaver med prosjektledelse av elektroarbeid innen tunnelinstallasjoner, veibelysning og øvrig elektroinstallasjoner på og langs vei. Kundekontakt med Statens Vegvesen og andre viktige kunder i området. Personalledelse, produksjonsplanlegging, oppfølging av kontrakter, økonomi og HMS. Kalkulasjon, utarbeidelse av tilbud, innkjøp og kontrahering av underentreprenører, samt utarbeidelse av teknisk dokumentasjon til byggherre vil være oppgaver man vil gjennomføre.
 
Vi søker deg som:
  • Har erfaring som avdelingsleder/ prosjektleder/ prosjektingeniør, er ønskelig
  • Har utdannelse fra Ingeniørhøgskole eller teknisk fagskole innen elektro
  • Med fordel har installatørutdanning
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig
  • Har førerkort klasse B
  • Har erfaring fra veielektro eller industri-installasjoner
  • Er selvstendig, resultatorientert og serviceinnstilt
  • Er bidragsytende til et godt arbeidsmiljø
  • Vil kunne identifisere deg med våre verdier som er fokus, endringsvilje, helhetsansvar og ærlighet 
Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, spennende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø, svært gode forsikrings og pensjonsordning, i tillegg til interne karrieremuligheter.