Vis meny

Elektro

Mestas montører utfører de mest krevende oppgavene innen elektroteknisk installasjon langs infrastruktur.

I et værhardt land som Norge er kvaliteten på de elektrotekniske installasjonene langs vei og bane viktig. Mesta har lang erfaring med å bygge og vedlikeholde driftssikre anlegg.

Vi har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger for infrastrukturer. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon og vedlikehold av alle elementer av den tekniske utrustningen i tunneler.

Driftskontrakter for Statens vegvesen utgjør en vesentlig del av aktiviteten, men stadig flere private og kommunale aktører nyter godt av Mestas kompetanse og erfaring.

Med fem distriktskontorer i Sør-Norge og kontor i Bodø og Mo i Rana i Nord er vi aldri langt unna. I tillegg tar vår prosjektavdeling oppdrag over hele landet.

  • Elektro

    Drifts- og vedlikeholdskontrakter

    Mesta har gjennom sine elektroavdelinger lang erfaring med drift og vedlikehold av alle typer elektrotekniske installasjoner i tunneler og langs vei over hele landet.

  • Elektro

    Prosjekter

    Mesta Elektro har en stor, landsdekkende prosjektavdeling som gjennomfører nybygg- og rehabiliteringsprosjekter for Statens Vegvesen og andre entreprenører.