Vis meny

Elektro

Mestas montører utfører de mest krevende oppgavene innen elektroteknisk installasjon langs infrastruktur.

Elektroinstallasjoner, sikkerhets- og styringssystemer er nødvendig for sikkerheten til trafikantene på og langs veg. Mesta Elektro sørger for at systemenes bygges med høy kvalitet og at de vedlikeholdes og er i god stand til enhver tid.

Med 150 ansatte fordelt på ni distrikstkontorer og en prosjektavdeling er vi landets største elektroentreprenør innen veielektro.

Mesta Elektro står for noen av de største og mest komplekse tunnelprosjektene både innen nybygg og rehabilitering. Ringvei Vest II i Bergen sentrum er i avslutningsfasen, og i Oslo er vi sammen med Skanska i gang med rehabilitering av Ekeberg- og Svartdalstunnelene.

Vi har ansvar for drift- og vedlikehold av elektro- og sikkerhetsutrustningen i 418 tunneler og sørger for at det er lys langs veiene i store deler av landet.

  • Elektro

    Drifts- og vedlikeholdskontrakter

    Mesta Elektro har drifts- og vedlikeholdsavtaler for Statens Vegvesen og kommuner over hele landet. Vi sørger for sikkerheten i over 400 tunneler.

  • Elektro

    Prosjekter

    Mesta Elektro har en stor, landsdekkende prosjektavdeling som gjennomfører nybygg- og rehabiliteringsprosjekter for Statens Vegvesen og andre entreprenører.