Vis meny

Elektro

Mestas montører utfører de mest krevende oppgavene innen elektroteknisk installasjon langs infrastruktur.

I et værhardt land som Norge er kvaliteten på de elektrotekniske installasjonene langs vei og bane viktig. Mesta har lang erfaring med å bygge og vedlikeholde driftssikre anlegg.

Vi har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger for infrastrukturer. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon og vedlikehold av alle elementer av den tekniske utrustningen i tunneler.

Driftskontrakter for Statens vegvesen utgjør en vesentlig del av aktiviteten, men stadig flere private og kommunale aktører nyter godt av Mestas kompetanse og erfaring.

Med fem distriktskontorer i Sør-Norge og kontor i Bodø og Mo i Rana i Nord er vi aldri langt unna. I tillegg tar vår prosjektavdeling oppdrag over hele landet.

 

 • Elektro

  Drifts- og vedlikeholdskontrakter

  Mesta har gjennom sine elektroavdelinger lang erfaring med drift og vedlikehold av alle typer elektrotekniske installasjoner i tunneler og langs vei over hele landet.

 • Elektro

  Installasjoner langs vei og i tunneler

  Elektroteknikk har vi i Mesta lang erfaring med. Vi driver med alle typer elektrotekniske installasjoner langs infrastruktur i hele Norge og har gjennom mange tiår opparbeidet oss den kunnskapen vi sitter med i dag.

 • Styringssystem og trafikklys

  Elektriske og tekniske installasjoner blir stadig mer avanserte. Skilt, vifter, vegbommer og annet skal nå kunne styres over lange avstander.