Vis meny

Student / Nyutdannet

Mesta har muligheter for både studenter og nyutdannede!

Som nyutdannet er dine muligheter for jobb i Mesta store. De få krav vi stiller er at du ønsker å jobbe innen bygg og anleggsbransjen, og har en ambisjon om en spennende karriere i Mesta. 

Hos oss vil du finne gode fagmiljøer, utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn og et godt internt nettverk. Du vil til enhver tid ha profesjonelle kollegaer rundt deg som støtter deg, og ønsker å hjelpe deg.

Som student tilbyr vi muligheten til å skrive bachelor og masteroppgave for oss, dette vil gi deg kjennskap til selskapet, noe som er verdifullt med tanke på arbeid etter studier. Å bruke sommeren på å jobbe hos oss er også noe mange synes er morsomt. Les mer om våre muligheter på linkene under.

 • Mesta sitt talenprogram for nyutdannede

  Traineeprogram

  Å være med på traineeprogrammet til Mesta er en unik mulighet for deg som har ambisjoner og talent og som vil satse på en karriere i et av Norges mest spennende entreprenørselskap.

 • mestabiler

  Bachelor – masteroppgaver

  Vi tilbyr studenter som ønsker å skrive sin bachelor- eller masteroppgave muligheten til å samarbeide med Mesta. Tema for oppgavene vil variere og vi ønsker at du som student skal sende oss et forslag på hva du ønsker å skrive om. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål i forbindelse med oppgaveskriving.

 • BaneStasjonsarbeid

  Lærling

  Som lærling hos oss vil du få god oppfølging i et godt faglig miljø. Du blir en del av et det store laget som Mesta er, og du får arbeide sammen med erfarne fagarbeidere.