Mobiliserer til Telemark Vest

Illustrasjonsfoto blogg om arbeidsmiljø
Mesta har blitt tildelt driftskontrakten for Telemark vest.

1. september går startskuddet for den nye kontrakten. Kontrakten er en sammenslåing av to tidligere driftskontrakter, og løper over åtte år. Oppdraget omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver i kommunene Kviteseid, Fyresdal, Nissedal, Nome, Drangedal, Tokke, Vinje, Odda og Bykle, totalt over 835 kilometer med veier.

– Vi er veldig fornøyd med at vi har blitt tildelt jobben. Nå skal vi først signere kontrakten etter at alle formalia er i orden. Det er en kort periode vi har på å mobilisere det som skal til før vi overtar 1. september, og vi er allerede i gang med å se på hvordan vi skal få opp en operativ stab., sier distriktssjef Iselin Stundal.

Distriktssjefen oppfordrer interesserte til å søke.

– Vi ønsker å sette sammen en best mulig organisasjon og vil kjøre en åpen rekrutteringsprosess. Stillingene blir lagt ut på mesta.no, sier Stundal.

Ledige stillinger er for øyeblikket ikke tilgjengelig som følge av oppdateringer av den tekniske løsningen på nettsiden, men vil være tilbake igjen i løpet av kort tid. 

Søker også underentreprenører

I tillegg til dyktige mannskaper, både egne og innleide, stiller kontrakten krav til moderne og miljøvennlige biler og maskiner. For lastebiler er det krav til Euro 6-moterer, mens anleggsmaskiner har krav om trinn IV (steg 4). Det stilles ikke spesielle krav til traktorer.

Les mer om hva slags leverandører Mesta ser etter i saken du finner her.