Direktør for HR og samfunnsansvar

Mai Oldgard er ansatt som direktør for HR og samfunnsansvar i Mesta.

Mai Oldgard kommer fra en global rolle som Bærekraftsdirektør i Telenor Group. Hun har lang erfaring som leder, har tidligere jobbet i PA Consulting, ECON, Accenture og FN og er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Kjøbenhavn.

– Mai har jobbet mer enn ti år innen samfunnsansvar og bærekraft, med gode resultater. Hun har også mye erfaring med utvikling av organisasjon og medarbeidere, som er viktig for oss. Det er ingen tvil om at vi har fått inn rett person til å lede denne satsningen i Mesta, og vi er veldig glade for å kunne ønske Mai velkommen, sier påtroppende administrerende direktør i Mesta, Marianne B. Røren.

Oldgard forteller at den samfunnsrollen Mesta har, og jobber med å videreutvikle, var noe av det som var avgjørende for hennes valg om å bytte jobb.

– Mesta får folk fram. Jeg gleder meg til å bli en del av ledelsen i et selskap som er så viktig for samfunnet. Det blir gøy å bli kjent med Mesta, og alle menneskene. Jeg tar med meg mye ledererfaring jeg håper er nyttig, og tror det blir en spennende vei videre, sier hun.

Oldgard tiltrer stillingen i oktober.