Leder i Mesta

Vi ønsker til enhver tid å utvikle oss til å bli enda bedre. Derfor trenger vi dyktige ledere, som kan være med å styrke Mesta ytterligere.

Fagarbeider i Mesta


Leder i Mesta


Student og nyutdannet i Mesta


Lærling i Mesta


I Mesta leter vi både etter ledertalenter som har ambisjoner om en lederkarriere, og mer erfarne ledere som ønsker nye utfordringer. Vi tilbyr fagspesialist- og lederstillinger på ulike nivåer og innenfor mange ulike områder; drift og vedlikehold, spesialproduksjon, anlegg, elektro og stab.

Hos oss får du nye muligheter og utfordringer til enhver tid – du kan jobbe i store eller små prosjekter, selvstendig eller i team. Vi er opptatt av at våre ledere får utviklet sin kompetanse og kunnskap, i tillegg til at de har gode kollegaer rundt seg som de kan spille på.

Lederutvikling i Mesta

Det er viktig at vi til enhver tid har ledere som er oppdaterte på våre verdier og hva som forventes av lederrollen i Mesta.

Vi tilbyr derfor skreddersydde lederutviklingsprogram til alle nye og erfarne ledere, i tillegg til teamutvikling og individuell veiledning. Det årlige lederutviklingsprogrammet vårt, LIM, er beregnet for nye ledere som har stort potensiale i Mesta. Her fokuseres det på teori og praksis fordelt utover fire kursdager, med selvstendig arbeid både før og etter kursets avslutning.