Student og nyutdannet i Mesta

I Mesta har du mange muligheter, både som student og nyutdannet.

Fagarbeider i Mesta


Leder i Mesta


Student og nyutdannet i Mesta


Lærling i Mesta


Som nyutdannet er dine muligheter for jobb i Mesta store. De få krav vi stiller er at du ønsker å jobbe innen bygg og anleggsbransjen, og har en ambisjon om en spennende karriere i Mesta.

Hos oss vil du finne gode fagmiljøer, utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn og et godt internt nettverk. Du vil til enhver tid ha profesjonelle kollegaer rundt deg som støtter deg, og ønsker å hjelpe deg.

Som student tilbyr vi muligheten til å skrive bachelor og masteroppgave med Mesta som utgangspunkt. Dette vil gi deg kjennskap til selskapet, noe som er verdifullt med tanke på arbeid etter studier. Å bruke sommeren på å jobbe hos oss er også noe mange synes er morsomt.

Traineeprogram

Å være med på traineeprogrammet til Mesta er en unik mulighet for deg som har ambisjoner og talent, og som vil satse på en karriere i et av Norges mest spennende entreprenørselskap.

Mesta er stolt av å kunne tilby vårt traineeprogram som strekker seg over 1 år. Programmet blir skreddersydd og tilpasset ditt utdannelsesnivå, enten du er i ferd med å fullføre teknisk fagskole, bachelorgrad, eller et masterprogram. Målet med traineeprogrammet er at du trer inn i en konkret stilling fra første dag etter endt traineeprogram, hvor du får utnytte erfaringene du har opparbeidet deg. Du søker via vår hjemmeside på den eller de stillingene du finner interessante. Opptak til talentprogrammet skjer fortløpende, da vi til enhver tid har behov for dyktige medarbeidere.

Bachelor- og masteroppgaver

For deg som vil skrive en bachelor- eller masteroppgave med utgangspunkt i Mesta, har vi et eget opplegg for dette. Tema for oppgavene varierer, og vi ønsker veldig gjerne at du som student sender oss et forslag til hva du ønsker å skrive om. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål i forbindelse med oppgaveskriving.

Tema for tidligere bachelor- og masteroppgaver har vært:

  • Endringsledelse
  • Traineeprogram
  • Motivasjon, turnover og kunnskapsdeling
  • Internprising og prestasjonsmåling

Siste ledige stillinger