Søk her

Arbeidsgiver

Mesta

Tiltredelse

2020-10-09

Lønn


Søknadsfrist

25.10.2020

Arbeidsplass

Sogn og Fjordane, Hordaland og Møre og Romsdal

Tittel

Geomatiker/landmåler

Antall stillinger

2

Mesta anlegg er en landsdekkende totalleverandør av små og mellomstore anleggsprosjekter for infrastruktur i Norge. Vi utfører oppdrag innenfor en rekke fagområder: veianlegg, sjøanlegg, vann og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid. Med bred kompetanse kan vi løse tverrfaglige og komplekse anleggsprosjekter av høy kvalitet, på en effektiv måte.

Vår avdeling i vest søker nå etter flere geomatikere/landmålere. Du vil få en sentral stilling og en viktig rolle i vår avdeling. Du vil hjelpe til med at prosjektenes økonomiske målsetninger og våre kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre oppnås.

Oppdragene dine vil være i Sogn og Fjordane, Hordaland og Møre og Romsdal, og stillingen vil medføre noe reising. Mulig kontorsted kan være Ålesund, Førde eller Odda.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

 • Kontroll og bearbeiding av terreng- og stikningsdata i forbindelse med planlegging, prosjektering og bygging
 • Utførelse av geometrisk kontroll, kontroll og måling av terrengmodeller og etablering av grunnlagsnett
 • Kvalitetskontroll av veg- og 3D-fagmodeller, samordningsmodeller, masseberegning etc fra teknisk rådgiver
 • Sikre leveranser til byggherre mht inngått kontraktsgrunnlag, driftskontroll, geometrisk kontroll, masseberegning, målebrev, ferdigvegsdokumentasjon, FKB og NVDB dokumentasjon etc.
 • Maskinstyring som kalibrere maskiner og installere stikningsdata på maskinparken
 • Utstikking av stikningsdata i felt
 • Landmålingsoperasjoner med drone og etter prosessering av data
 • Noe anleggsledelse
 • Støttespiller for formenn, anleggsledere og prosjektleder i den daglige driften

Hvem er vår nye geomatiker?
Den vi søker etter har høy gjennomføringsevne og trives i en jobb med høyt tempo. Du har en strukturert arbeidsform og håndterer å jobbe med mange parallelle prosesser. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Følgende erfaring og kompetanse er viktig:

 • Kjennskap til bruk av GPS/GNSS og totalstasjon med tilhørende programvare
 • Relevant utdanning fra universitet, høgskole eller teknisk fagskole
 • Det er en fordel med erfaring fra anlegg og maskinstyring, samt Gemini Terreng & Entreprenør
 • Førerkort klasse B

Vi søker både deg som er nyutdannet og deg med erfaring innen faget. Lang og allsidig erfaring med aktuelle fagområder kan kompensere for utdanning.

Hva vi i Mesta tilbyr:
Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?
Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.  

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektlederne Atle Stana (telefon 48 15 62 03) eller Eirik Endestad (telefon 48 03 13 33).

Søknader behandles fortløpende. Siste søknadsfrist er 25. oktober.