Konsernledelsen og styret

Konsernledelse

Marianne Bergmann Røren

Konsernsjef (sykemeldt)

Marianne kom til Mesta i 2019, fra stillingen som COO i Danske Bank. Hun har omfattende ledererfaring fra en rekke ulike lederstillinger i Danske Bank. Tidligere har hun også jobbet som advokat i Thommessen advokatbyrå.

Hun sitter som styremedlem i Storebrand, SmartCraft ASA og Skift. Hun er også medlem av bedriftsforsamlingen i Telenor ASA.

Røren er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

Se LinkedIn-profil

Tonje Jensen

Konsernsjef (konstituert)

Tonje Jensen har lang og variert ledererfaring og har tidligere jobbet i selskaper som Statkraft, Norges Bank og konsulentselskapet Capgemini. Tonje kom til Mesta i 2022, etter fem år i Circle K. Hun kom da fra stillingen som Vice President HR Europe.

Hun har master i Ledelse og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI, og bachelorgrad i Business management fra San Diego State University.

Se LinkedIn-profil

Thomas Hveberg

Konserndirektør Økonomi og finans

Thomas Hveberg kom til Mesta i 2023 fra stillingen som økonomidirektør i Bravida Norge, en stilling han hadde i 12 år. Fra tidligere har han erfaring fra Cermaq ASA, Agresso AS, Oslo kommune og Norges vassdrags- og energidirektorat. Hveberg er utdannet siviløkonom fra handelshøyskolen BI.

Se LinkedIn-profil

Line Torgersen

Konserndirektør Strategi og transformasjon

Line startet i Mesta i 2022 etter syv år i Danske Bank, hvor hun senest var COO for nordiske og internasjonale avdelinger. Hun har en bachelorgrad i Economics and Business Administration fra NHH og et års forretningsstudie fra Cass Business School.

Se LinkedIn-profil

Rolf Dale

Konserndirektør Kontrakt og produksjonsinnsats

Rolf har hatt en sentral rolle i Mesta siden 2007. Med ulike direktør- og lederstillinger har han vært viktig for Mestas utvikling. Han startet som leder og har hatt ansvar for både økonomi, IKT og prosjektstyring. Senere ble han distrikt- og regionssjef, før han gikk videre som direktør for Kalkulasjon og risiko. I 2021 ble Rolf konserndirektør for Kontrakt og Produksjonsinnsats. Tidligere har han jobbet i Hansa Borg Bryggerier og Siemens. Han er utdannet siviløkonom.

Se LinkedIn-profil

Elin Vigrestad

Konserndirektør Drift og vedlikehold

Elin startet i Mesta i 2019 i rollen som COO og spilte en sentral rolle i gjennomføring av snuoperasjonen for selskapet i 2020. Hun byttet rolle til drift for å få erfaring med resultatansvar i entreprenørbransjen, og tok over som konserndirektør for Mesta sitt største forretningsområde Drift og vedlikehold høsten 2023.

Elin har mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og Freie Universitet Berlin. Tidligere har hun jobbet en årrekke i DNB i flere ulike lederstillinger.

Se LinkedIn-profil

Oddmund Lefdal

Konserndirektør Anlegg og spesialproduksjon

Oddmund har hatt en lang karriere i Mesta. Med bakgrunn som elektroinstallatør har han snart hatt 20 år i selskapet. Fra å starte på bakkenivå - til flere lederstillinger. Oddmund sitter derfor på en enorm kunnskap som er svært verdifull for Mesta. I perioden 2019 - 2023 var han ansvarlig for for Elektro, et forretningsområde han selv har vært med å bygge opp. Fra 2023 er han konserndirektør for Anlegg og spesialproduksjon.

Se LinkedIn-profil

Joar Ølmheim

Konserndirektør Elektro og RIAS

Se LinkedIn-profil

Styret

John Nyheim

Styreleder

Se LinkedIn-profil

Margrethe Hauge

Styremedlem

Se LinkedIn-profil

Catharina Hellerud

Styremedlem

Se LinkedIn-profil

Morten Karlsen Sørby

Styremedlem

Se LinkedIn-profil

Anne Marit Panengstuen

Styremedlem

Se LinkedIn-profil

Geir Krokå

Ansattrepresentant

Se LinkedIn-profil

Jarle Røksund

Ansattrepresentant

Oddbjørn Kaland

Ansattrepresentant

Se LinkedIn-profil