Ledelse og organisering

Mesta har tre landsdekkende forretningsområder: Drift og vedlikehold, Anlegg og Spesialproduksjon og Elektro. På hovedkontoret på Lysaker sitter stab og støttefunksjoner, organisert i tre enheter: Økonomi og finans, Innovasjon og forretningsutvikling, samt Organisasjon og bærekraft.

Ledelse

Marianne Bergmann Røren

Administrerende Direktør

Ansatt i Mesta siden september 2019. Utdannet jurist og bakgrunn fra finans og som transaksjonsadvokat. 12 års ledererfaring fra Corporates & Institutions i Danske Bank, senest fra en global rolle som COO med ansvar for blant annet internasjonal virksomhet, forretningsutvikling og risikostyring.

Pål Stange

Økonomi- og finansdirektør

Ansatt i Mesta siden november 2019. Utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra INSEAD. Lang erfaring som CFO, blant annet fra Aleris, og han har arbeidet flere år i Norsk Hydro og i McKinsey.

Elin Vigrestad

Direktør Innovasjon og forretningsutvikling

Ansatt i Mesta siden oktober 2019. Ansvar for Kvalitet, Utvikling, Marked, IT, Maskin og Innkjøp i Mesta. Utdannet statviter. Tidligere divisjonsdirektør for Kundeopplevelse og digitalt salg i Personmarkedet i DNB. Bred ledererfaring fra forretningsutvikling og strategi, kommunikasjon og organisasjonsutvikling, samt salg og kommersiell virksomhet.

Mai Oldgard

Direktør Organisasjon og bærekraft

Ansatt i Mesta siden oktober 2019. Ansvar for HR, HMS, BHT, Bærekraft og Kommunikasjon i Mesta. Utdannet siviløkonom. Tidligere jobbet i en global rolle som Bærekraftsdirektør i Telenor Group. Lang erfaring som leder, og har tidligere jobbet i PA Consulting, ECON, Accenture og FN.

Rolf Dale

Direktør Kalkulasjon

Ansatt i Mesta siden februar 2007. Utdannet siviløkonom. Tidligere erfaring fra Hansa Borg Bryggerier og flere ulike lederstillinger i Mesta, blant annet som regiondirektør.

Kristin Folge

Direktør Drift og vedlikehold

Ansatt i Mesta siden august 2019. Utdannet siviløkonom fra Landbrukshøgskolen (nå Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet). Bred ledererfaring fra en rekke ulike stillinger innen eiendoms- og byggebransjen, blant annet som avdelingsdirektør for Kunde og Marked i JM Norge.

Kjell A. Næss

Direktør Anlegg og Spesialproduksjon

Ansatt i SVV / Mesta siden mars 1981. Utdannet ingeniør innen bygg og anlegg. Har hatt en rekke stilinger i selskapet, inkludert administrerende direktør før Mesta Drift og Mesta Entreprenør.

Oddmund Lefdal

Direktør Elektro

Ansatt i Mesta siden 2003. Utdannet tele- og elektroinstallatør. Har hatt flere ulike lederstillinger i Mesta, og blant annet gjennom fem år ledet og bygget opp prosjektavdelingen i Mesta Elektro.

Styret

John Nyheim

Styreleder

Janicke W. Driveklepp

Styremedlem

Catharina Hellerud

Styremedlem

Morten Karlsen Sørby

Styremedlem

Anne Marit Panengstuen

Styremedlem

Geir Krokå

Ansattrepresentant

Jan Erik Haldorsen

Ansattrepresentant

Sigurd Storøy

Ansattrepresentant

Har du spørsmål vedrørende ledelse eller organisering?

Ta kontakt her!