Konsernledelsen og organisering

Mesta har fire forretningsområder med hver sine direktører: Drift og vedlikehold, Anlegg og spesialproduksjon, Elektro og bane /RIAS. I tillegg er følgende ansvarsområder representert i konsernledelsen: Folk og bærekraft, Kontrakt og produksjonsinnsats, Strategi og transformasjon. Konsernledelsen og stab og støttefunksjoner er plassert på hovedkontoret på Skøyen.

Konsernledelse

Marianne Bergmann Røren

Konsernsjef

Utdannet jurist ved Universitet i Oslo. Arbeidserfaring som advokat i flere advokatfirmaer. 12 års ledererfaring fra Corporates & Institutions i Danske Bank. Hadde senest global rolle som COO i Danske Bank med ansvar for internasjonal virksomhet, forretningsutvikling og risikostyring, før hun kom inn som konsernsjef i Mesta 2019.

Røren er også styremedlem i Storebrand og Skift, og sitter i bedriftsforsamlingen i Telenor.

Se LinkedIn-profil

Thomas Hveberg

Konserndirektør Økonomi og finans

Thomas Hveberg begynte i Mesta i 2022. Da kom han fra stillingen som økonomidirektør i Bravida Norge, en stilling han hadde i 12 år. Han har også erfaring fra Cermaq ASA. Agresso AS, Oslo kommune og Norges vassdrags- og energidirektorat.

Se LinkedIn-profil

Tonje Jensen

Konserndirektør Folk og bærekraft

Tonje kom til Mesta i 2022, etter åtte år i Circle K. Hun kom fra stillingen som Vice President HR Europe. Hun har lang erfaring innen HR-feltet og har tidligere jobbet i selskaper som Statkraft, Norges Bank og konsulentselskapet Capgemini. Hun har en bachelorgrad i Business management fra San Diego State University og master i Ledelse og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI.

Se LinkedIn-profil

Line Torgersen

Konserndirektør Strategi og transformasjon

Line startet i Mesta i 2022 etter syv år i Danske Bank, hvor hun senest var COO for nordiske og internasjonale avdelinger. Hun har en bachelorgrad i Economics and Business Administration fra NHH og et års forretningsstudie fra Cass Business School.

Se LinkedIn-profil

Rolf Dale

Konserndirektør Kontrakt og produksjonsinnsats

Rolf har hatt en sentral rolle i Mesta siden 2007. Med ulike direktør- og lederstillinger har han vært viktig for Mestas utvikling. Han startet som leder og har hatt ansvar for både økonomi, IKT og prosjektstyring. Senere ble han distrikt- og regionssjef, før han gikk videre som direktør for Kalkulasjon og risiko. I 2021 ble Rolf konserndirektør for Kontrakt og Produksjonsinnsats. Tidligere har han jobbet i Hansa Borg Bryggerier og Siemens. Han er utdannet siviløkonom.

Se LinkedIn-profil

Kristin Folge

Konserndirektør Drift og vedlikehold

Kristin kom til Mesta i 2019 etter en lang karriere i eiendoms- og anleggsbransjen. Hun har blant annet hatt åtte år i det svenske boligutviklingsselskapet JM Norge med både direktør- og lederstillinger. Kristin er utdannet siviløkonom fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Hun er styremedlem i DNB Asset Management og Streamlines AS.

Se LinkedIn-profil

Oddmund Lefdal

Konserndirektør Anlegg og spesialproduksjon

Oddmund har hatt en lang karriere i Mesta. Med bakgrunn som elektroinstallatør har han snart hatt 20 år i selskapet. Fra å starte på bakkenivå - til flere lederstillinger. Oddmund sitter derfor på en enorm kunnskap som er svært verdifull for Mesta. I perioden 2019 - 2023 var han ansvarlig for for Elektro, et forretningsområde han selv har vært med å bygge opp. Fra 2023 er han konserndirektør for Anlegg og spesialproduksjon.

Se LinkedIn-profil

Joar Ølmheim

Konserndirektør Elektro og RIAS

Se LinkedIn-profil

Styret

John Nyheim

Styreleder

Margrethe Hauge

Styremedlem

Catharina Hellerud

Styremedlem

Morten Karlsen Sørby

Styremedlem

Anne Marit Panengstuen

Styremedlem

Geir Krokå

Ansattrepresentant

Jarle Røksund

Ansattrepresentant

Oddbjørn Kaland

Ansattrepresentant