Konsernledelsen og organisering

Mesta har tre landsdekkende forretningsområder: Drift og vedlikehold, Anlegg og Spesialproduksjon og Elektro. På hovedkontoret på Lysaker sitter konsernledelsen, samt stab og støttefunksjoner som organisert i tre enheter: Økonomi og finans, Digitalisering og strategi, samt Organisasjon og bærekraft.

Konsernledelse

Marianne Bergmann Røren

Konsernsjef

Ansatt i Mesta siden september 2019. Utdannet jurist og bakgrunn fra finans og som transaksjonsadvokat. 12 års ledererfaring fra Corporates & Institutions i Danske Bank, senest fra en global rolle som COO med ansvar for blant annet internasjonal virksomhet, forretningsutvikling og risikostyring.

Pål Stange

Konserndirektør Økonomi og finans

Ansatt i Mesta siden november 2019. Utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra INSEAD. Lang erfaring som CFO, blant annet fra Aleris, og han har arbeidet flere år i Norsk Hydro og i McKinsey.

Mai Oldgard

Konserndirektør Organisasjon og bærekraft

Ansatt i Mesta siden oktober 2019. Ansvar for HR, HMS, BHT, Bærekraft og Kommunikasjon i Mesta. Utdannet siviløkonom. Tidligere jobbet i en global rolle som Bærekraftsdirektør i Telenor Group. Lang erfaring som leder, og har tidligere jobbet i PA Consulting, ECON, Accenture og FN.

Rolf Dale

Konserndirektør Kontrakt og produksjonsinnsats

Ansatt i Mesta siden februar 2007. Utdannet siviløkonom. Tidligere erfaring fra Hansa Borg Bryggerier og flere ulike lederstillinger i Mesta, blant annet som regiondirektør.

Kristin Folge

Konserndirektør Drift og vedlikehold

Ansatt i Mesta siden august 2019. Utdannet siviløkonom fra Landbrukshøgskolen (nå Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet). Bred ledererfaring fra en rekke ulike stillinger innen eiendoms- og byggebransjen, blant annet som avdelingsdirektør for Kunde og Marked i JM Norge.

Kjell A. Næss

Konserndirektør Anlegg og Spesialproduksjon

Ansatt i SVV / Mesta siden mars 1981. Utdannet ingeniør innen bygg og anlegg. Har hatt en rekke stilinger i selskapet, inkludert administrerende direktør før Mesta Drift og Mesta Entreprenør.

Oddmund Lefdal

Konserndirektør Elektro

Ansatt i Mesta siden 2003. Utdannet tele- og elektroinstallatør. Har hatt flere ulike lederstillinger i Mesta, og blant annet gjennom fem år ledet og bygget opp prosjektavdelingen i Mesta Elektro.

Bjørn Aage Innstrand

Administrerende direktør RIAS

Ansatt i RIAS siden september 2018. Utdannet elkraftingeniør og bedriftsøkonom ved HBV og Handelshøyskolen BI. Har hatt en rekke lederstilling, blant annet som Direktør Rail & Road Norge og Danmark i Eltel Networks AS, og tidligere som regiondirektør i Mesta.

Styret

John Nyheim

Styreleder

Margrethe Hauge

Styremedlem

Catharina Hellerud

Styremedlem

Morten Karlsen Sørby

Styremedlem

Anne Marit Panengstuen

Styremedlem

Geir Krokå

Ansattrepresentant

Jan Erik Haldorsen

Ansattrepresentant

Sigurd Storøy

Ansattrepresentant

Har du spørsmål vedrørende ledelse eller organisering?

Ta kontakt her!