Ny regiondirektør i Øst

Kristin Folge blir Mesta sin nye direktør i Region Øst.

Folge kommer fra stilling som avdelingsdirektør for Kunde og Marked i JM Norge, der hun også har hatt rollen som ansattrepresentant i styret i flere år. Hun er utdannet siviløkonom fra Landbrukshøgskolen (nå Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet) og har bred ledererfaring fra en rekke ulike stillinger innen eiendoms- og byggebransjen.

– Vi er veldig glad for at Kristin takket ja til å lede Region Øst. Etter en grundig rekrutteringsprosess er jeg trygg på at vi har landet den beste kandidaten. Nå ser vi ser frem til at hun skal komme inn med sin erfaring og kompetanse, og hjelpe oss å utvikle regionen og selskapet videre, sier administrerende direktør i Mesta, Arne Roald Larssen.

Folge ser frem til nye utfordringer, og gleder seg til å komme i gang etter sommeren.

– Det er mye ved Mesta som trigger meg: både utfordringene, mulighetene og menneskene. Det blir en ny bransje for meg, som jeg gleder meg til å lære mer om. Jeg tror jeg har mye å bidra med fra mange år i eiendomsbransjen, sier Folge.

Kristin Folge er 41 år, gift, har tre barn og er bosatt på Bekkestua.