Direktør for Forretningsutvikling og innovasjon

Mesta har ansatt Elin Vigrestad i den nye stillingen som direktør for Forretningsutvikling og innovasjon.

Elin Vigrestad kommer fra stillingen som divisjonsdirektør for Kundeopplevelse og digitalt salg i Personmarkedet i DNB, hvor hun har jobbet de siste 13 årene. Hun har bred ledererfaring fra flere områder i banken, både innen forretningsutvikling og strategi, kommunikasjon og organisasjonsutvikling, samt salg og kommersiell virksomhet.

– Etter å ha gjennomført en grundig rekrutteringsprosess med ekstern bistand er vi glad for å ha klart å hente Elin til oss, sier konstituert administrerende direktør, Arne Roald Larssen. Han forteller at påtroppende administrerende direktør, Marianne Røren, var involvert i prosessen og tok den endelige avgjørelsen før ansettelsen.

– Vi er svært fornøyd med at vi fikk den beste kandidaten. Med Elin på laget er ledergruppen i Mesta tilført viktig og nødvendig kompetanse, sier Røren.

Elin Vigrestad selv gleder seg til nye utfordringer i en annen bransje etter mange år i bank.

– Som jeg gleder meg! Både til å bli kjent med både folka og kompetansen, og til å forstå mer om markedet Mesta opererer i. Samtidig håper og tror jeg at jeg kan bringe verdifull erfaring inn i Mestas endringsreise de neste årene, sier hun.

Vigrestad er statsviter av utdannelse. Hun bor på Vålerenga i Oslo, men er opprinnelig Jærbu. Hun er 40 år, gift og har to barn. Hun starter i Mesta i begynnelsen av oktober.