Nyutdannet i Mesta

Dobler antallet traineer

Vi satser ungt, nytt og framtidsrettet, og dobler antallet traineer vi tar inn i år! – Å være trainee i Mesta gir en unik innsikt i selskapet, våre forretningsområder og de ulike fasene i våre prosjekter. Det er en veldig god start på en karriere i Mesta, forteller organisasjonssjef Metha Leonhardsen. Traineeprogrammet løper over 18 […]

Vi satser ungt, nytt og framtidsrettet, og dobler antallet traineer vi tar inn i år!

– Å være trainee i Mesta gir en unik innsikt i selskapet, våre forretningsområder og de ulike fasene i våre prosjekter. Det er en veldig god start på en karriere i Mesta, forteller organisasjonssjef Metha Leonhardsen.

Traineeprogrammet løper over 18 måneder, med flere hospiteringer og ulike utfordringer underveis.

Rett inn i lederstilling

Som trainee får man en egen mentor og blir fulgt opp av en traineekoordinator, i tillegg til faglig påfyll på samlinger underveis.

­- For de vi henter inn til traineeprogrammet i Mesta er ambisjonen at de skal gå rett inn i en ledende stilling eller som fagspesialist etter 18 måneder. Vi leter etter nyutdannede og sultne unge talenter som vi kan utvikle til gode ledere, forteller organisasjonssjefen.

Tar i mot søknader gjennom sommeren

I løpet av de sommerukene håper hun og resten av teamet på HR å få inn mange gode kandidater. Hvis du ønsker en god start på en karriere i anleggsbransjen gjelder det å huske søknadsfristen som er 2. august.

– I Mesta jobber vi aktivt med mangfold, og vi håper vi mottar gode, kvalifiserte søknader fra både menn og kvinner med ulik bakgrunn. De som går videre blir med inn i en effektiv ansettelsesprosess, og de som får tilbud vil vi ha i jobb allerede mandag 24 august, sier Leonhardsen.

Hun er trygg på at de som søker ikke kommer til å angre.

– Vi har en fantastisk historie med traineer i Mesta på alle nivåer, og også eksempler på noen som har tatt steget helt opp i konsernledelsen på rekordtid. Det er med andre ord bare å finne frem CV og vitnemål og sørge for å sende inn søknad så fort som mulig, avslutter hun.

Aktuelle stillinger etter endt traineeprogram:

  • Prosjektleder
  • Prosjektingeniør
  • Controller
  • Geomatiker
  • Anleggsleder
  • HMS-leder
  • Kalkulasjonsleder
  • Kvalitetsleder