Mesta satser stort i vår nordligste region og trenger DEG!

Vi har behov for kunnskapsrike, tøffe og drevne ledere, ingeniører og administrative ansatte i alle våre fylker, fra Trøndelag i sør, gjennom Nordland, til Troms og Finnmark.

Prosjektledere og anleggsledere

I hele regionen har vi flere driftskontrakter der vi søker prosjektledere, og vi satser stort innenfor anlegg, og trenger også anleggsledere som er ringrever i bransjen.

Prosjektingeniører

For å lykkes i våre prosjekter, enten om det er driftskontrakter eller anlegg trenger vi dessuten prosjektingeniører og administrative medarbeidere, som kan bidra med å legge gode planer for arbeidet som skal gjøres, og sørge for at vi leverer i henhold til kontraktens mål.

Distriktssjefer

I tillegg til gode ledere og administrative ansatte trenger vi noen som kan hjelpe oss med å ha overblikket, videreutvikle strategier og sørge for at vi leverer. Vi søker derfor etter to nye distriktssjefer som har ledererfaring og som vil bidra til at Mesta i Nord-Norge skal lykkes i de neste årene.

Ta kontakt med oss

Vi er utrolig stolt over folka våre, vi er stolt over å få arbeide i landets vakreste naturlandskap, og for at vi sammen sørger for at folk kommer trygt frem dit de skal. Hvis du vil bidra i utviklingen av Region Nord så ta kontakt.

PS: Vi har valgt å ikke spesifisere arbeidssted i annonsene da vi har behov for  fremadstormende folk i hele regionen, men vi forteller deg gjerne mer når vi hører fra deg!