Ny administrerende direktør i Mesta

Marianne B. Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Hun kommer fra en global lederrolle i Danske Bank.

Styret er glad for å presentere Marianne B. Røren som ny administrerende direktør i Mesta. Marianne B. Røren har bred ledererfaring fra bankvirksomhet. Hun er utdannet jurist og har også bakgrunn som transaksjonsadvokat. De siste 12 årene har Marianne arbeidet i Corporates & Institutions i Danske Bank hvor hun har hatt ulike lederroller, senest en global rolle som COO med ansvar for blant annet internasjonal virksomhet, forretningsutvikling og risikostyring.

 Jeg har stor tro på at Marianne er riktig person for å ta tak i de muligheter og utfordringer Mesta står overfor framover: bygge stolthet internt, styrke selskapets posisjon og vokse videre under god lønnsomhet. Hun er vant med å jobbe i en mannsdominert organisasjon, framstår som en dyktig delegerende leder, er jordnær, forretningsorientert og handlekraftig, sier styreleder John Nyheim.

 Mesta tar del i en viktig samfunnsoppgave hva gjelder sikkerhet og fremkommelighet på veier i Norge og jeg ser frem til å lede Mesta sammen med en meget erfaren og kompetent organisasjon. Jeg er overbevist om at Mesta har gode forutsetninger for å kunne videreutvikle og styrke sin posisjon i årene som kommer, sier Marianne B. Røren.

Marianne B. Røren tiltrer i stillingen 1. september 2019. Fra samme tidspunkt vil konstituert adm.dir. Arne Roald Larssen gå tilbake til sin stilling som regiondirektør Nord.