Nyutdannende traineer

Vis oss vei mot en bærekraftig fremtid

Hva mener unge om Mesta sin betydning for en bærekraftig utvikling? Hvilke forslag har de til innovative bærekraftige løsninger? 

Unge er fremtiden – derfor må de også få mulighet til å påvirke. Den. 25. februar inviterer vi engasjerte unge til et digitalt møte og en idekonkurranse hvor de får utfordre oss med sine perspektiver på bærekraftige løsninger. Alle engasjerte unge kan delta, enten du er student eller elev, ung gründer eller nyutdannet. 

Møtet gir unge muligheten til å bidra med deres innsikt til fremtidens bærekraftige bygg- og anleggsbransje, og spesielt Mesta som et ledende bærekraftig infrastrukturselskap.  

Gruppen som vinner idekonkurransen får et gavekort og muligheten til å presentere sitt konsept for Marianne B. Røren (administrerende direktør), Mai Oldgard (direktør organisasjon og bærekraft) og Silje Marie Rosenlund (leder bærekraft og miljø).

Mesta skal jobbe med bærekraft i alt vi gjør, og vi har satt oss tydelige mål frem mot 2030. Et viktig arbeid er å kontinuerlig utvikle Mesta i tråd med omgivelsenes krav og finne gode løsninger vi kan utvikle videre. Her har de unge en viktig rolle, og vi ser frem til å høre hva de mener Mesta skal fokusere på for en mer bærekraftig fremtid! 

Er dette relevant for deg, eller kjenner du noen det er relevant formeld deg på her.

Frist for påmelding er 19. februar. 

Ved spørsmål ta kontakt med vår leder for bærekraft og miljø, Silje Marie Rosenlund.