Brøyting, salting og strøing

Mesta er Norges største leverandør av drift og vedlikeholdstjenester på norske veier. Hvert år brøyter, salter og strør strekninger tilsvarende flere runder rundt jorda.

Den norske vinteren preges av store temperaturforskjeller, glatte veier og mye snø. Det langstrakte landet vårt byr på alt fra milde temperaturer i sør, til kraftig snøfall i innlandet, til temperaturer under -40 grader i nord. De ansatte i Mesta er ute og måler krefter med naturen for å holde veier åpne og sikre – hele året.

Moderne maskinpark

Maskinene og utstyret vi bruker er tilpasset det tøffe klimaet i Norge, og gjør oss i stand til å gjøre alt fra å brøyte, salte og strø trange bygater, til å sikre Norges vanskeligste fjelloverganger. Gjennom tett samarbeid med våre leverandører ønsker vi å fortsette utviklingsarbeidet, utvikle gode løsninger og investere i framtidsrettet teknologi og kjøretøyer som bidrar til å redusere utslipp.

Unik kompetanse og lokal forankring

Den viktigste ressursen vi har i drift- og vedlikeholdsarbeidet er alle de flinke folka som jobber hos oss. Vi er opptatt av at vi skal bruke den kollektive erfaringen vi har i selskapet til å utvikle beste praksis, samtidig som vi rekrutterer ansatte lokalt og på den måten ivaretar behovet for lokalkunnskap som denne typen arbeid ofte krever. Med oss på laget har vi solide og kompetente underentreprenører som hjelper oss å løse det viktige samfunnsoppdraget vi har med å få folk fram.