Brøyting, salting og strøing

Mesta er Norges største leverandør av drift- og vedlikeholdstjenester på norske veier. Hvert år brøyter, salter og strør vi strekninger som tilsammen blir flere runder rundt jorda.

Den norske vinteren preges av store temperaturforskjeller, glatte veier og mye snø. Det langstrakte landet vårt byr på alt fra milde temperaturer i sør, til kraftig snøfall i innlandet, til temperaturer under -40 grader i nord. De ansatte i Mesta er ute og måler krefter med naturen for å holde veier åpne og sikre – hele året.

Moderne maskinpark

Maskinene og utstyret vi bruker er tilpasset det tøffe klimaet i Norge og gjør oss i stand til å gjøre alt fra å brøyte, salte og strø trange bygater, til å sikre Norges vanskeligste fjelloverganger. Vi driver et kontinuerlig utviklingsarbeid. I tett samarbeid med våre leverandører og oppdragsgivere utvikler vi gode løsninger og investerer i framtidsrettet teknologi og kjøretøy som også bidrar til å redusere utslipp. Les mer om salting og sikkerhet.

Unik kompetanse og lokal forankring

Den viktigste ressursen i drift- og vedlikeholdsarbeidet er alle de flinke folka som jobber hos oss. Vi er opptatt av å bruke den kollektive erfaringen vi har i selskapet til å utvikle beste praksis. Samtidig øsnker vi å rekruttere ansatte lokalt slik at vi ivaretar behovet for lokalkunnskap som arbeidet vårt ofte krever. Vi setter også pris på våre solide og kompetente underentreprenører som hjelper oss å løse det viktige samfunnsoppdraget vi har med å få folk fram.